MEDIA

Η Πράσινη κληρώνει 200 διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Πράσινη κληρώνει 200 διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

H νέα μεγάλη προσφορά της εφημερίδας «Η Πράσινη» προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού... Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών προσφέρει 200 κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και φτιάχνει τη δική της εξέδρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Σε μια χρονιά που οι στόχοι της ομάδας, όπως καθορίστηκαν από τον νέο προπονητή, Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είναι άλλοι πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και της επιστροφής του τριφυλλιού στο Final 4 της Euroleague, η Πράσινη σας δίνει τη δυνατότητα, συγκεντρώνοντας μόλις δέκα κουπόνια, να μπείτε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε ένα από τα 200 διαρκείας, ώστε να είστε κι εσείς εκεί και να απολαύσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εξάστερου, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε μια χρονιά – ορόσημο για τον Παναθηναϊκό στο σύνολό του, καθώς θα αποτελέσει και την τελευταία αγωνιστική περίοδο, στην οποία θα δούμε αγωνιζόμενο με την πράσινη φανέλα τον κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα, τον αρχηγό του Εξάστερου, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του, στο τέλος της σεζόν, να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς ότι για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αυτή η σεζόν αποκτά ιδιαίτερα ξεχωριστά συναισθηματικά στοιχεία, εύκολα γίνεται αντιληπτή η αξία της τεράστιας προσφοράς της Πράσινης, αφού με 15 ευρώ, όσο κοστίζει η αγορά 10 φύλλων για να εξασφαλίσετε τα 10 κουπόνια (σ.σ. ακόμα και της ίδιας ημέρας γίνονται δεκτά), μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση και αν είστε τυχερός να πιάσετε τη δική σας θέση διαρκείας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ξεκινήστε από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου να συγκεντρώνετε τα κουπόνια, για να λάβετε μέρος στον τεράστιο διαγωνισμό της Πράσινης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου και τα ονόματα των 200 νικητών θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα «Η Πράσινη» στο φύλλο της Τρίτης 6 Οκτωβρίου.