ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ανακαινισμένο Skyfall Cocktail & Food Bar σάς υποδέχεται με κοκτέιλ και μεσογειακή κουζίνα

Το ανακαινισμένο Skyfall Cocktail & Food Bar σάς υποδέχεται με κοκτέιλ και μεσογειακή κουζίνα

Ανάμεσα στα βιομηχανικά κτίρια και τις μεγάλες λεωφόρους της Αθήνας, το πλήρως ανακαινισμένο Skyfall Cocktail & Food Bar υποδέχεται τους urbanistas για κοκτέιλ και μεσογειακή κουζίνα με θέα στην Ακρόπολη.

Μπλε και γκρι ανοιχτό στα υφάσματα, μασίφ ξύλο στο μπαρ, το δάπεδο και σε ποικίλες επιφάνειες και έπιπλα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα ορίζουν τη νέα μεσογειακή φινέτσα που κυριαρχεί στο ανακαινισμένο Skyfall Cocktail & Food Bar. H interior designer Αγγελική Αμπελιώτη επιμελήθηκε τη διακόσμηση λαμβάνοντας υπόψη της την ιδιαίτερη τοποθεσία –δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, ανάμεσα στα βιομηχανικά κτίρια του Μετς και με θέα στην Ακρόπολη– αλλά και την άψογη λειτουργικότητα που είναι απαραίτητη για τους θαμώνες του χώρου.

Το μπαρ και το εστιατόριο βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα τα οποία συνδέονται με την κουζίνα, ενώ ανάμεσα στον εσωτερικό χώρο και τη βεράντα έχει τοποθετηθεί το μεγάλο μπαρ, που αναδεικνύεται από τον κάθετο, κρυφό φωτισμό. Τα επιδαπέδια φωτιστικά σε σχήμα φεγγαριού προσθέτουν τη διακριτική λάμψη που συνηγορεί στη σαγηνευτική ατμόσφαιρα του χώρου.

Με νέα προσέγγιση στη διακόσμηση και με αναλλοίωτη τη θέα, το Skyfall Cocktail & Food Bar αποτελεί ιδανικό χώρο για events, δεξιώσεις, business lunches αλλά και ωραίες βραδιές με θέα προς το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η ανανεωμένη λίστα των κοκτέιλ και η κουζίνα, που στηρίζεται στα φίνα μεσογειακά αρώματα, προσθέτουν έναν ακόμα λόγο για να καθίσετε στο μπαλκόνι του.

Μάρκου Μουσούρου 1 και Αρδηττού, Μετς, τηλ. 210 9210098

www.skyfallbar.gr