ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεταμόρφωσε το σώμα σου!

Μεταμόρφωσε το σώμα σου!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες αναζητούμε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να κάνουμε μια εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη εμφάνιση στην παραλία. Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος έχουν πλέον ένα δυνατό αντίπαλο! Οι πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν στο σώμα μας όλα όσα υπόσχονται!

Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, τονίζει σχετικά με το πρόβλημα της κυτταρίτιδας: «Η κυτταρίτιδα έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες, όπως με τη διατροφή, το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ και την κληρονομικότητα. Μάλιστα παρατηρούμε πολύ συχνά το φαινόμενο σε πολλές γυναίκες που κάνουν σωστή διατροφή και γυμνάζονται, η κυτταρίτιδα παρόλα αυτά να επιμένει. Η σύγχρονη δερματολογία έχει να επιδείξει πολλές θεραπείες που δρουν αποτελεσματικά στην καταπολέμησή της, όπως επίσης και στο τοπικό πάχος που βασανίζει πολλές γυναίκες και άντρες. Δύο από αυτές είναι το Laser SmartLipo και το Cavitation, με τις οποίες επιτυγχάνουμε όχι μόνο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας αλλά και λιπόλυση και λιπογλυπτική σώματος».

Dr A. Tsiatoura copy

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine

Η τεχνολογία Cavitation

Το Cavitation RF είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που εφαρμόζεται ανώδυνα, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Όπως φανερώνει και το όνομά της, πρόκειται για τον συνδυασμό δύο τεχνολογιών: των υπερήχων (cavitation) και των ραδιοσυχνοτήτων (RF).

Οι υπέρηχοι έχουν την ιδιότητα να σπάζουν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, μέσω της διαδικασίας της σπηλαίωσης, χωρίς να νοιώθετε καθόλου πόνο. Τα λιποκύτταρα στις προβληματικές περιοχές όπως η μέση, οι μηροί ή οι γλουτοί ρευστοποιούνται και αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό. Από την άλλη, οι ραδιοσυχνότητες χαρίζουν σύσφιγξη στο σώμα καθώς διοχετεύουν θερμότητα κάτω από το δέρμα. Το Cavitation RF δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα μετά τη εφαρμογή του Cavitation RF είναι εντυπωσιακό, καθώς εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

To Laser Smart Lipo

To Laser Smartlipo είναι μία πρωτοποριακή τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε λιπόλυση και λιπογλυπτική στα προβληματικά σημεία του σώματος. Η laser λιπόλυση είναι ιδανική για σημεία που συσσωρεύουν τοπικό λίπος όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά, οι βραχίονες, από το οποίο δυσκολευόμαστε να απαλλαγούμε ακόμη και αν ακολουθούμε αυστηρή δίαιτα και γυμναστική.

Κατά την τεχνική αυτή το laser εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και λιώνει το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Η κεφαλή του laser, διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές που υπάρχει κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Με το Laser Smartlipo οι γραμμές του σώματος βελτιώνονται αισθητά. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα τη θεραπείας είναι ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας καθώς ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς να ταλαιπωρείται από πόνο, μελανιές και άλλες επιπλοκές.

Cosmetic Derma Medicine,τηλ.: 210 6980451, 2310 224240, www.cosmeticdermamedicine.gr