ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tranquini: To φυσικό ποτό - σύμμαχος στη «μάχη» κατά του στρες

Tranquini: To φυσικό ποτό - σύμμαχος στη «μάχη» κατά του στρες

Έφτασε στην Ελλάδα το 2015, ενώ σήμερα είναι ήδη το Νο1 φυσικό relaxation drink παγκοσμίως. Ο λόγος για το Tranquini, ένα ξεχωριστό, φυσικό ποτό για χαλάρωση και ευεξία που κατάφερε να αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Το φαινόμενο Tranquini κέντρισε το ενδιαφέρον μας διότι φαίνεται ότι συνδέεται άμεσα με τη γενικότερη τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και η οποία σχετίζεται με την υιοθέτηση ενός πιο φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής. Έτσι κι εμείς, κλείσαμε την ώρα του εβδομαδιαίου meeting, αλλά πριν μπούμε για να συζητήσουμε τα project που θα μας απασχολήσουν μέχρι το Καλοκαίρι, φροντίσαμε να εφοδιαστούμε με όλες τις γεύσεις Tranquini!

ta2

Ποιοτική καθημερινότητα χωρίς περιττό άγχος

Η μόδα των προηγούμενων ετών, που ήθελε τα καφεϊνούχα ενεργειακά ποτά να επιλέγονται από την πλειονότητα τον ανθρώπων ως μια λύση για γρήγορη τόνωση, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να φθίνει και μια νέα, περισσότερο υγιεινή τάση έχει έρθει στο προσκήνιο: Τα ποτά χαλάρωσης και ευεξίας.

Ο λόγος είναι ότι ένα φυσικό relaxation drink, όχι μόνο δεν προκαλεί υπνηλία, αλλά αντιθέτως, τονώνει τον οργανισμό, τον ηρεμεί και του προσφέρει τη δυνατότητα να επανεστιάσει και να γίνει περισσότερο παραγωγικός.

Αναζητώντας, λοιπόν, ένα ποτό που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τόνωση και την ίδια ώρα να ηρεμήσει το πνεύμα, ανακαλύψαμε το Tranquini, το οποίο περιέχει βότανα και φυσικό ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις και σημειώνει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα μοναδικό, premium αναψυκτικό ευεξίας, εμπνευσμένο από τη Φύση, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να διώξει το στρες, να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση με θετική σκέψη και να δει τα πράγματα από μια πιο ήρεμη οπτική γωνία! Το κατάλληλο συνοδευτικό για ένα meeting δηλαδή!
ta3

Στη μάχη κατά του στρες

Το ποτό χαλάρωσης και τόνωσης μπορεί να καταναλωθεί σε πολλές περιστάσεις και για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποφεύγουν το περιττό άγχος στην καθημερινότητά τους.

«Είναι γεγονός ότι το στρες έχει εξελιχθεί σήμερα σε ένα είδος σύγχρονης “μάστιγας”, καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας ολοένα και αυξάνονται» είπε η Σοφία και έφερε μαζί της όλες τις γεύσεις για να τις δοκιμάσουμε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διώξει κάποιος το άγχος και το στρες από τη ζωή του και ένας από τους βασικότερους είναι να αρχίσει να βλέπει και τα πράγματα με θετικό μάτι. Πράγματι, ο θετικός τρόπος σκέψης μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντεπεξέλθουν όταν αντιμετωπίζουν στρεσογόνες καταστάσεις. Σύμμαχός τους στην πορεία αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα χαλαρωτικό ποτό, όπως το Tranquini.

Πότε μπορεί να καταναλωθεί; Όταν το χρειάζεται ο οργανισμός, όπως για παράδειγμα, πριν από μια σημαντική συνάντηση, κατά τη διάρκεια μιας έντονης και απαιτητικής κατάστασης ή έπειτα από μια δραστηριότητα που «ανεβάζει» κατά πολύ την αδρεναλίνη.
ta4

Η σημασία των βοτάνων

Τεράστια είναι, όμως, και η σημασία των βοτάνων στη μάχη κατά του στρες και στην στροφή προς έναν περισσότερο υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα. Το πράσινο τσάι, το χαμομήλι, το μελισσόχορτο και η λεβάντα που περιέχει το Tranquini, μπορούν να βοηθήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό και να του προσφέρουν πνευματική διαύγεια και βοήθεια στη συγκέντρωση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο relaxation drink έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, ενώ δεν έχει τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες και συντηρητικά.

Η ανάγκη για χαλάρωση και ευεξία στις μέρες μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και το Tranquini, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη φύση, αποτελεί αναμφίβολα ένα προϊόν που ξεχωρίζει χάρη στις ξεχωριστές του ιδιότητες και τα μοναδικά του συστατικά.

ta5

Στόχος του είναι, άλλωστε, να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφεύγουν το περιττό άγχος και να θυμηθούν πώς είναι να απολαμβάνουν κάθε στιγμή έναν πιο ήρεμο και θετικό τρόπο ζωής. Ό,τι ακριβώς κάναμε κι εμείς! Με ηρεμία αλλά και συγκέντρωση καταλήξαμε στον προγραμματισμό των επόμενων μηνών!

Χαλάρωσε, σκέψου θετικά, τα καλύτερα έρχονται! #positivelyrelaxed