ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

iFastRepair: Tο κατάστημα που «θα δώσει νέα ζωή» στις αγαπημένες σου συσκευές!

iFastRepair: Tο κατάστημα που «θα δώσει νέα ζωή» στις αγαπημένες σου συσκευές!

Ο υπολογιστής σου έχει γίνει επικίνδυνα αργός; Το κινητό σου «κολλάει» διαρκώς; Το tablet δεν ανοίγει; Ανακαλύψαμε το μέρος, όπου μπορείς να επισκευάσεις όλες σου τις αγαπημένες συσκευές εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Το εξειδικευμένο προσωπικό της iFastRepair έχει τις απαντήσεις σε κάθε σου απορία. Είναι έτοιμο να σε εξυπηρετήσει άμεσα και να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα, που μπορεί να προκύψει. Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών καλύπτει κάθε ανάγκη σου και εξασφαλίζει ότι το τηλέφωνο, το κινητό, το SmartPhone, το tablet και ο υπολογιστής σου θα λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Αν, λοιπόν, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες των παραπάνω συσκευών, στην iFastRepair «θα βρεις τον μάστορά σου»!

Είσαι λάτρης της Apple; Κανένα πρόβλημα! Στην iFastRepair θα βρεις πλήρη υποστήριξη και εξειδικευμένο service για iPhone, iPod, iPad, MacBook, MacMini και MacPro! Παράλληλα, μπορείς να επισκευάσεις όλες τις android συσκευές σου και αναβαθμίσεις το laptop ή το Mac σου αυθημερόν!

Και όλα αυτά σε ελάχιστο χρόνο. Είκοσι λεπτά της ώρας είναι αρκετά για να δεις τη συσκευή σου να λειτουργεί σαν… καινούργια! Οι ειδικοί την επισκευάζουν μπροστά στα μάτια σου! Το καλύτερο όμως είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θα τους την εμπιστευτείς. Η «διάγνωση» γίνεται δωρεάν και στη συνέχεια εσύ αποφασίσεις αν σε συμφέρει να προχωρήσεις σε επιδιόρθωση ή… όχι! Παράλληλα, μπορείς να χαζεύεις τα αξεσουάρ, τα gadget άλλα και πολλά ακόμη ποιοτικά προϊόντα για όλους τους τύπους των τηλεφώνων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες, όμως, που σου προσφέρει η iFastRepair δεν σταματούν εδώ! Στα καταστήματά της μπορείς να κάνεις τα πάντα: Από το να φτιάξεις το δική σου ιστοσελίδα μέχρι να ανακαλύψεις υπηρεσίες που θα σε διευκολύνουν και αφορούν στη δικτύωση, domains/ managed e-mail, το webhosting και την εταιρική υποστήριξη!

Η iFastRepair δραστηριοποιείται ήδη με τρία καταστήματα στην Αττική (στα Βριλήσσια, στην Κηφισιά και στην Αθήνα) και ένα κατάστημα στην Τρίπολη. Επισκέψου τα για να μάθεις από τους καλύτερους τον τρόπο για να απολαμβάνεις στο μέγιστο τις δυνατότητες κάθε συσκευής που διαθέτεις. Δεν προλαβαίνεις να πας στα καταστήματα; Κλείσε ραντεβού online για επισκευή στο χώρο σου, για να μην αποχωριστείς τη συσκευή σου ούτε λεπτό!

Στην iFastRepair πιστεύουν πραγματικά σε κάτι καλύτερο και κοντά τους μπορείς να πιστέψεις και εσύ!