ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λάμψη και συναρπαστικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

Λάμψη και συναρπαστικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

Η μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο πραγματοποιήθηκε παρουσία 6.000 θεατών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς, στο Μαρκόπουλο, επισφραγίζοντας την αλλαγή σελίδας στις ελληνικές ιπποδρομίες. Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στις σύγχρονες και φιλόξενες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο, θυμίζοντας την παλιά αίγλη των ιπποδρομιών, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 6.000 θεατές.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν και σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου και των μέσων ενημέρωσης καθώς και αθλητές, καλλιτέχνες και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας.

opap1

Το κοινό κατέκλυσε τις κερκίδες και παρακολούθησε μία άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά επτά κούρσες με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

opap2

Η ψυχαγωγία ήταν σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλάμβανε διασκεδαστικές δραστηριότητες, μουσική και μοναδικές εκπλήξεις. Παράλληλα, ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας και πόνυ ήταν διαθέσιμο στους μικρούς φίλους που παραβρέθηκαν στον χώρο.

opap3

Εκτός από τις ιπποδρομίες, οι θεατές παρακολούθησαν ένα ιππικό show από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, καθώς και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Η εντυπωσιακή βραδιά του Ελληνικού Ντέρμπι ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι από το Martini, την πιο stylish επιλογή για το καλοκαίρι και μια ζωντανή συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου.

Σχετικές ειδήσεις