ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ZeniΘ: Η εταιρεία που ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε

ZeniΘ: Η εταιρεία που ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Οι υγιείς σχέσεις απαιτούν πολλή προσπάθεια. Πόσο μάλλον στη σύγχρονη εποχή, που είμαστε δύσπιστοι και δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τους γύρω μας. Προκειμένου, να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς και να συνάψουμε σχέσεις με γερά θεμέλια, απαιτείται ειλικρίνεια, πίστη και υπευθυνότητα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η εμπιστοσύνη καλλιεργείται σταδιακά και κερδίζεται με πράξεις.

Όταν αναφερόμαστε σε εταιρείες, το παιχνίδι της «εμπιστοσύνης» αποκτά άλλες διαστάσεις και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Και αυτό διότι είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να τις εμπιστευτούμε πραγματικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που «την πατήσαμε». Πήραμε όμως το μάθημά μας;

m1

Προκειμένου να θεωρήσουμε μία εταιρεία αξιόπιστη, πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά την αξία της, καλύπτοντας πλήρως τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες μας. Μία από τις εταιρείες που ξεχωρίζουμε είναι η ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας που λειτουργεί από το 2000, διαγράφοντας μία επιτυχημένη πορεία. Τα 18 αυτά χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν επαναπαύεται, αλλά προχωράει στο επόμενο μεγάλο της βήμα, προσφέροντας μία ακόμη καινοτομία. Μετονομάζεται σε ZeniΘ και πλέον εκτός από φυσικό αέριο προμηθεύει και ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι, μας δίνει έναν ακόμη λόγο να την εμπιστευόμαστε. Πιστεύοντας πως η εξέλιξη και η ανάπτυξη προϋποθέτει τόλμη και στήριξη πραγματοποιεί τον στόχο της και γίνεται ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα. Συνεπώς, εισέρχεται σε μία νέα εποχή για την ενεργειακή αγορά.

Η εμπιστοσύνη «χτίζεται» με την επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι από τις πιο σημαντικές αξίες σε κάθε σχέση. Στη σύγχρονη εποχή τα social media αποτελούν ένα μέσο που χρησιμοποιούμε καθημερινά, προκειμένου να έρθουμε σε επαφή. Για τον λόγο αυτό, η ZeniΘ προσαρμόζεται στις ανάγκες του «σήμερα» και αποτελεί την πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, κάνει τις σχέσεις της ακόμη πιο άμεσες και ικανοποιεί αποτελεσματικά κάθε ανάγκη μας. Αυτός, άλλωστε, είναι ένας ακόμη λόγος που την εμπιστευόμαστε.

Η νέα της καμπάνια, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη σχέση που έχει καλλιεργήσει με τους πελάτες της εδώ και 18 χρόνια. Το ίδιο, όμως, και ο νέος μεγάλος διαγωνισμός που διεξάγει στη σελίδα της στο Facebook, θέλοντας να μας ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε και προσφέροντάς μας την ευκαιρία να κερδίσουμε tablets τελευταίας τεχνολογίας!

Πώς μπορείτε να τα διεκδικήσετε; Αρκεί να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook, να εμπνευστείτε από το νέο της τηλεοπτικό σποτ και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο ανανεωμένο site της εταιρείας www.zenith.gr μπορείτε να ανακαλύψετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Τώρα ξέρετε, πώς θα βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας εύκολα και απλά!