ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Στρατούλης: Κανένα ταμειακό πρόβλημα για τις συντάξεις

Δ. Στρατούλης: Κανένα ταμειακό πρόβλημα για τις συντάξεις

Προπαγάνδα και μάλιστα βρώμικη, χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Στρατούλης, δημοσίευμα της εφημερίδαςFrankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, που αναφέρει ότι «οι Έλληνες συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι οι μισθοί τους για τον Ιούνιο δεν θα καταβληθούν πλήρως».

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM τόνισε ότι πρόκειται για «βρώμικη και εκβιαστική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας, εκφοβιστική προπαγάνδα σε βάρος του λαού μας λίγο πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Ο ο κ. Στρατούλης διαβεβαίωσε ότι όλες οι συντάξεις θα καταβληθούν από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία στην ώρα τους.

«Για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κάποιοι να επικαλούνται τεχνικά προβλήματα στο διατραπεζικό σύστημα, στις τράπεζες θα μπουν και πριν από την ώρα τους αυτά τα χρήματα», πρόσθεσε ο κ. Στρατούλης τονίζοντας ότι «από τη σύσκεψη που κάναμε την Παρασκευή (19/6) προέκυψε ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα ταμειακό πρόβλημα για να χορηγούμε τις συντάξεις, ούτε αυτόν τον μήνα, ούτε τον επόμενο, ούτε τους επόμενους μήνες του χρόνου, ούτε για τα επόμενα χρόνια».

Σχετικές ειδήσεις