ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Καυτή» εβδομάδα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές

«Καυτή» εβδομάδα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές

Ειδήσεις | Διαπραγμάτευση: Μπαράζ συναντήσεων με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα έχουν από την Τρίτη (27/02/2017) τα κλιμάκια των Θεσμών στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι των δανειστών θα παραμείνουν για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Οι δανειστές ξεκινούν τις επαφές τους στις 10:30 το πρωί της Τρίτης με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, με κύριο θέμα το νέο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Στις 12:00 το μεσημέρι ακολουθεί ραντεβού οι δανειστές θα έχουν επαφές με τον υπουργό ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, με κύριο θέμα ενδιαφέροντος τη διαχείριση των θεμάτων της ΔΕΗ.

Παράλληλα, στις 20:30, οι εκπρόσωποι του Κουαρτέτου θα έχουν νέο ραντεβού με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, με θέμα το δημοσιονομικό κενό του 2018 καθώς επίσης και τη νομοθέτηση μέτρων από συντάξεις αλλά και το αφορολόγητο για το 2019.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το πρόγραμμα συναντήσεων με τους επικεφαλής των Θεσμών για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται ως εξής:

  • 10:30 Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε.
  • 12:00 Ενέργεια
  • 19:00 Επισκόπηση
  • 20:30 Δημοσιονομικά

Σχετικές ειδήσεις