ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ - Λοταρία αποδείξεων: Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε

ΑΑΔΕ - Λοταρία αποδείξεων: Αυτοί είναι οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε

ΑΑΔΕ - Λοταρία αποδείξεων: Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/1) η πρώτη λοταρία αποδείξεωνγια το 2018 - Δείτε με ένα κλικ αν είστε ένας από τους χίλιους τυχερούς

Σημειώνεται ότι η σημερινή κλήρωση είναι η δωδέκατη κατά σειρά από τότε που υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε την εν λόγω πρακτική.

Η σημερινή λοταρία αποδείξεων αφορά τις δαπάνες των φορολογουμένων που έγιναν έως και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς που έβγαλε η σημερινή (30/1) κληρωση που πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην οποία 1.000 τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση Ανεξάρτητης Αρχής, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Εναλλακτικά, μπορούν να ελέγξουν αν τους έχει έρθει το… πολυπόθητο μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς τους.

Ειδικότερα, στο πεδίο του TAXISnet που έχει τίτλο «Προσωπ. Πληρ/ση», οι φορολογούμενοι που κερδίζει κάποιος από τους λαχνούς τους αναμένεται να δουν γραπτό μήνυμα.

AADE

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις για τη λοταρία αποδείξεων

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του TAXISnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης που διαθέτουν οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 1.000 τυχερούς. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Οι φορολογούμενοι εισάγοντας τους κωδικούς τους στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα, το πλήθος των λαχνών που έχουν συγκεντρώσει, καθώς και τους αριθμούς με τους οποίους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

  • Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τη λοταρία αποδείξεων

Σχετικές ειδήσεις