ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρεμιέρα για e- πλειστηριασμούς και στους Δήμους

Πρεμιέρα για e- πλειστηριασμούς και στους Δήμους
Στο σφυρί βγαίνουνμε ένα «κλικ» κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτώνπου άφησαν χρέη στα ταμεία των Δήμων-Εκποιούνται ακόμα και τραπέζια, καρέκλες και ψυγεία.

Μετά το δημόσιο σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχωρούν και οι δήμοι.

Έχουν ήδη αναρτηθεί 9.198 πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, οι οποίοι θα εκτελούνται σταδιακά ως τον Δεκέμβριο.

Αυτή την εβδομάδα θα διενεργηθούν 552. Στην πλειονότητα των πλειστηριασμών επισπεύδουσες είναι οι τράπεζες, ενώ στον χορό των ηλεκτρονικών εκποιήσεων μπαίνουν, μετά την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και οι δήμοι.

Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα. Οι δήμοι, σε πρώτη φάση βγάζουν στο σφυρί με ένα «κλικ» κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους που τους άφησαν χρέη στα ταμεία τους.Ενώ σε επόμενη φάση θα επεκταθούν στην εκποίηση ακινήτων.

Αυτό σημαίνει πως για οφειλές άνω των 66.400 ευρώ που προέκυψαν από μισθωτικές διαφορές, ο Δήμος Ξάνθης βγάζει σήμερα στο ηλεκτρονικό σφυρί 83 κινητά περιουσιακά στοιχεία του σωματείου Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης. Εκποιούνται τηλεοράσεις, κασετόφωνα, παλαιοί υπολογιστές, κάμερες, CD players, μέχρι και βιντεοκασέτες σε τιμές προσφοράς από 5 έως 100 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις