ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Κομοτηνής: Δημοτικοί σύμβουλοι κατήγγειλαν κλείσιμο Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας

Δήμος Κομοτηνής: Δημοτικοί σύμβουλοι κατήγγειλαν κλείσιμο Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας

Oι δημοτικοί σύμβουλοι Ζεϊνέπ Τεφίκογλου, Ερτζάν Αχμέτ, Χασάν Χασάν και Ιμπραήμ Χατζή Αχμέτ κατήγγειλλαν το κλείσιμο των παραρτημάτων του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD).

Tέσσερεις δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν πως αυτά που συνέβησαν στον μειονοτικό σύλλογο είναι απολύτως απαράδεκτα και τα καταγγέλλουν ως άδικα μέτρα.

Η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων αναφέρει τα εξής :

Εμείς οι κάτωθι υπογράφοντες, που είμαστε δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης στον δήμο Κομοτηνής, παρακολουθώντας με έκπληξη και ανησυχία τις πιέσεις σε βάρος του εκλεκτού μειονοτικού συλλόγου BTAYTD, τις έωλες κατηγορίες κατά της ηγεσίας του συλλόγου και εντέλει την απόφαση του δημάρχου Κομοτηνής για σφράγισμα των παραρτημάτων του, αναρωτιόμαστε αν και σε ποιόν άλλο σύλλογο με δραστηριότητες για παιδιά πλην του BTAYTD, έχει εφαρμοστεί αυτό.

Κρίνουμε ως απαράδεκτα αυτά που συνέβησαν στον εκλεκτό μας σύλλογο και στην ηγεσία του, που έχει παρελθόν 34 ετών και στον οποίο είναι μέλη τα παιδιά μας, καταγγέλλουμε έντονα αυτή το άδικο μέτρο και κοινοποιούμε στην κοινή γνώμη την πίστη μας πως η απόφαση αυτή θα εκπέσει στο διοικητικό δικαστήριο", όπως διαβάζουμε στο http://tourkikanea.gr/.

146529791827221

Σχετικές ειδήσεις