ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομάδα για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας από Σαμαρά

Ομάδα για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας από Σαμαρά
Δεκαμελή ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση και τη μελέτη θεμάτων Δημόσιας Περιουσίας και Ιδιωτικοποιήσεων συστάθηκε...

Δεκαμελή ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση και τη μελέτη θεμάτων Δημόσιας Περιουσίας και Ιδιωτικοποιήσεων συστάθηκε σήμερα με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, στη Νέα Δημοκρατία.

Η νέα αυτή ομάδα, υπάγεται στον τομέα οικονομίας του κόμματος, υπεύθυνος του οποίου είναι ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, ο συντονισμός της έχει ανατεθεί στον αναπληρωτή υπεύθυνο του τομέα πολιτικής ευθύνης της οικονομίας, περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, Νότη Μηταράκη.

Την ομάδα συγκροτούν ο πρ. Υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, Αντώνης Μπέζας, ο πρ. Βουλευτής Αττικής, Θανάσης Κατσιγιάννης, ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων, πρ. Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος ΔΕΠΑ, Μάκης Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων, πρ. Πρόεδρος Ολυμπιακών Ακινήτων, Διονύσης Σταμενίτης, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Αγιάσογλου, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ, Πέτρος Παπαγεωργίου. ο πρ. Διευθύνων Σύμβουλος ΑΤΕ Τεχνική Α.Ε., Νίκος Αθανασίου, ο πρ. Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης, Κώστας Μπούρας και ο προϊστάμενος νομικής υπηρεσίας Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Στάικος.

Η ΝΔ ελπίζει τα πρώτα αποτελέσματα της δράσης της νεοσυσταθείσας ομάδας να τα έχει στα χέρια της μέχρι τις αρχές Απριλίου, ώστε να παρουσιάσει ένα τουλάχιστον δείγμα του έργου της ο Αντώνης Σαμαράς, στο λεγόμενο…Ζάππειο 2.