ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανώλης Γλέζος: Έχει πρόβλημα μνήμης ο Σούλτς

Μανώλης Γλέζος: Έχει πρόβλημα μνήμης ο Σούλτς

«Δεν θα κάνουμε πίσω» διαμηνύει ο Έλληνας Ευρωβουλευτής. «Θα επαναλάβουμε το αίτημα με 40 υπουγρφές» λέει ο Μανώλης Γλέζος.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ - ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ

Ούτε βήμα πίσω στο αίτημα για συζήτηση των Γερμανικών αποζημιώσεων δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ο Μανώλης Γλέζος. Στην απάντηση που έδωσε στον Μάρτιν Σουλτς, μετά την προκλητική άρνηση του τελευταίου ο Έλληνας Ευρωβουλευτής αναφέρει:

«Προφανώς έχει προβλήματα μνήμης ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Δεν εξηγείται διαφορετικά η απάντηση που έδωσε, αφού πρόσφατα, στη διάσκεψη των Προέδρων, η επικεφαλής της Ενωτικής Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκάμπι Τσίμερ, έθεσε το θέμα, για να εισπράξει την εκκωφαντική σιγή του Προέδρου».

Μάλιστα ο κ. Γλέζος εμφανίζεται απτόητος και δηλώνει ότι θα επαναλάβει το αίτημά του για τα όσα υπέστη η χώρα μας από το Γ' Ράιχ:
«Δεν πτοούμαστε. Θα επαναλάβουμε το αίτημα, και μέσω της διάσκεψης των Προέδρων και μέσω της συγκέντρωσης 40 υπογραφών ευρωβουλευτών. Περιμένουμε τόσες δεκαετίες να δικαιωθεί η Ελλάδα για τα όσα υπέστη από το Γ΄ Ράιχ. Μπορούμε να περιμένουμε λίγο ακόμα».

Διαβάστε εδώ το προκλητικό «όχι» του Μάρτιν Σούλτς στον Μανώλη Γλέζο.

Σχετικές ειδήσεις