ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Πάνου Σκουρλέτη στους εργαζόμενους της «Εξπρές»

Στήριξη Πάνου Σκουρλέτη στους εργαζόμενους της «Εξπρές»

Τη στήριξή του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας «ΕΞΠΡΕΣ - Δ. Καλοφωλιάς Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ», αντιπροσωπεία των οποίων τον επισκέφθηκε σήμερα, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η υποστήριξη αυτή θα «εκφραστεί έμπρακτα και με την πλήρη κινητοποίηση των υπηρεσιών του υπουργείου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για τη διερεύνηση των καταγγελιών τους και οποιαδήποτε άλλη δυνατή υποστήριξή τους».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, κατήγγειλαν ότι η επιχείρηση τους οφείλει σωρευτικά, δεδουλευμένα τουλάχιστον τριών ετών, από το 2008 μέχρι σήμερα.

Ανέφεραν επίσης, ότι η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ δεν εκδίδεται, ωστόσο λειτουργούν τόσο ο ιστότοπος, όσο και η εκτυπωτική μονάδα της εταιρείας.
Βασικό αίτημα των εργαζομένων είναι η διερεύνηση των συνθηκών λειτουργίας της εταιρείας, αλλά και των «δορυφόρων» εταιρειών, καθώς και η τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.

Σχετικές ειδήσεις