ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα 2015-Μέρκελ στο Reuters: Η πόρτα είναι ανοιχτή, αλλά το πρόγραμμα λήγει τα μεσάνυχτα

Δημοψήφισμα 2015-Μέρκελ στο Reuters: Η πόρτα είναι ανοιχτή, αλλά το πρόγραμμα λήγει τα μεσάνυχτα

«Απόψε το βράδυ, ακριβώς τα μεσάνυχτα ώρα κεντρικής Ευρώπης το πρόγραμμα λήγει. Και δεν γνωρίζω να υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις για κάτι διαφορετικό» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό του Κοσσόβου.

Οπως είπε χαρακτηριστικά, «η πόρτα είναι ανοιχτή για συνομιλία με την Ελλάδα αλλά το πρόγραμμα λήγει τα μεσάνυχτα», ενώ χαμήλωσε τον πήχη των προσδοκιών για συμφωνία λίγες ώρες πριν τη λήξη του προγράμματος λέγοντας ότι δεν γνωρίζει κάτι για νέα πρόταση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συνέχισε δε ότι «πέρα από αυτό, είναι φανερό ότι δεν θα κλείσουμε τα κανάλια επικοινωνίας μετά τα μεσάνυχτα, αυτό σημαίνει ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή για συνομιλίες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτό».

Σε ερώτηση αν γνωρίζει για πρόταση της «τελευταίας στιγμής» προς την Ελλάδα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Μέρκελ απάντησε ότι «από ό,τι γνωρίζω η τελευταία πρόταση από την Κομισιόν που ξέρω είναι αυτή της Παρασκευής».

Το Newsbomb.gr παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Σχετικές ειδήσεις