ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Η ΝΔ στηρίζει το Δημόσιο και εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας

Βούλτεψη: Η ΝΔ στηρίζει το Δημόσιο και εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας

«Η ΝΔ είναι αυτή που στηρίζει τους δημοσίους υπαλλήλους, επειδή γνωρίζει καλά ότι για να στηριχτεί ο δημόσιος τομέας πρέπει να υπάρχει και να στηριχτεί ο ιδιωτικός τομέας που πληρώνει τους φόρους» επεσήμανε η πρώην υπουργός Σοφία Βούλτεψη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα, επισκεπτόμενη την Τρίπολη.

Υπογράμμισε μάλιστα πως το πρόβλημα στο Δημόσιο το δημιουργούν οι κυβερνήσεις της αριστεράς. Αναφορικά με τους «άχρηστους» δημοσίους υπαλλήλους, αυτοί τόνισε πως είναι μόνο οι επίορκοι.

Η πρώην υπουργός σημείωσε ότι δεν υπάρχει τεράστιος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων και κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν έχει να φοβάται τίποτα, ενώ κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα να πάψει να μπερδεύει την τράπουλα και να παραποιεί τα λόγια και τις θέσεις της ΝΔ.

Η Σοφία Βούλτεψη τόνισε πως το κόμμα της στηρίζει την πραγματική οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία, γιατί μέσα από αυτή οδηγούμαστε σε ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας και εισπράττονται φόροι, που δίνουν τη δυνατότητα να υπάρχουν αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του, λέγοντας ότι χωρίς σχέδιο και με ψέματα παρέσυρε το λαό και κατέλαβε την εξουσία, σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τις συνιστώσες του. Πρόσθεσε ότι «έφεραν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και αύριο θα κάνουν το μνημόσυνο. Με ψέματα όμως δεν κυβερνάς κι αν δεν μπορείς να προβλέψεις, είσαι άχρηστος για την πολιτική κι όταν λες ψέματα, είσαι ψεύτης».

Επεσήμανε ότι «οι κύριοι Λαφαζάνης και Τσίπρας έκαναν ριφιφί στις ψήφους. Έλεγαν προεκλογικά τον Ιανουάριο πως είναι μάγκες και πως θα βαράνε το ζουρνά και θα χορεύουν οι Ευρωπαίοι και μετά ο κ. Τσίπρας μας το παίζει θύμα. Αλλά όποιος είναι μάγκας, δεν είναι θύμα». Συμπλήρωσε πως είναι συνυπεύθυνοι, γιατί οδήγησαν τη χώρα στο τρίτο μνημόνιο με τα επαχθή μέτρα, «ενώ ήμασταν» είπε «ένα βήμα πριν από την οριστική έξοδο από τα μνημόνια, αφού είχαμε επιτύχει σημαντικά πρωτογενή πλεονάσματα».

Αναφορικά με την επίσκεψή της στις διευθύνσεις εκπαίδευσης, σημείωσε ότι υπάρχουν προβλήματα και τόνισε πως τα θέματα εκπαίδευσης δεν μπορεί να αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Τέλος, η κ. Βούλτεψη ανέφερε πως η ΝΔ είναι το κόμμα που δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια και τόνισε ότι «εμείς εγγυόμαστε σταθερότητα στη χώρα, για να ηρεμήσουν οι Έλληνες. Είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος».

Σχετικές ειδήσεις