ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος: Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία αμιγώς δεξιού κόμματος

Μπαλτάκος: Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία αμιγώς δεξιού κόμματος

Δήλωση - βόμβα του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης της ΝΔ στο Newsbomb.gr για την επόμενη μέρα της Δεξιάς – Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις που θα ταρακουνήσουν το πολιτικό σκηνικό.

Με μια δήλωση – βόμβα ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης της ΝΔ, Τάκης Μπαλτάκος «προαναγγέλλει» τις επόμενες κινήσεις που θα δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις όχι μόνο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά σε ολόκληρη την πολιτική σκακιέρα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του 1ου γύρου των εκλογών της ΝΔ, ο κ. Μπαλτάκος τονίζει:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επειδή επιτέλους καταγράφηκε η δυναμική της Δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ σε ένα ποσοστό 30%, το οποίο αποτελεί δάπεδο και όχι οροφή», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει με νόημα:

«Ένα τέτοιο ποσοστό δεν μπορεί να αγνοηθεί... Εάν δε αγνοηθεί , ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Δεξιού κόμματος, υπό την κατάλληλη ηγεσία».

Η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και μείζονος σημασίας πολιτικό ενδιαφέρον σε μια περίοδο που ένα μεγάλο κομμάτι της εκλογικής δεξαμενής της Δεξιάς παράταξης νιώθει «πολιτικά άστεγο» και δεν εκπροσωπείται από κανέναν εκ των... συστημικών υποψηφίων που διεκδικούν την καρέκλα της Νέας Δημοκρατίας στο δεύτερο γύρο.

Σχετικές ειδήσεις