ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Και λίγα είπα για τον Τσίπρα

Γεωργιάδης: Και λίγα είπα για τον Τσίπρα

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σήμερα, Δευτέρα (29/02/2016) στο φραστικό επεισόδιοπου σημειώθηκε χθες, Κυριακή στους Δελφούς κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ,τονίζοντας πως δεν εξύβρισε τονΑλέξη Τσίπρασε προσωπικό επίπεδο, αλλά ως πρωθυπουργό, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα, όμως, να πω ακόμα περισσότερα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Αδ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στα κρυφά ραντεβού του πρωθυπουργού με τον εκδότη του «Βήματος» Σταύρο Ψυχάρη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα» και πρόσθεσε: «Να πει η κ. Γεροβασίλη γιατί επέλεγε να κάνει κρυφά ραντεβού με τον κ. Ψυχάρη αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο προσφυγικό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού τύπου, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες».

«Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου», επισήμανε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Σχετικές ειδήσεις