ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: «Η κυβέρνηση βυθίζει την ελληνική οικονομία και συνθλίβει επιχειρήσεις και νοικοκυριά»

Κουμουτσάκος: «Η κυβέρνηση βυθίζει την ελληνική οικονομία και συνθλίβει επιχειρήσεις και νοικοκυριά»

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως με την πολιτική της βυθίζει την ελληνική οικονομία και συνθλίβει επιχειρήσεις και νοικοκυριά εξαπέλυσε η ΝΔ με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο να επισημαίνει πως τα νέα μέτρα είναι ευθύνη της κυβέρνησης. «Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν - το ζουν καθημερινά - ότι η ελληνική οικονομία βυθίζεται. Επιχειρήσεις και νοικοκυριά συνθλίβονται.

Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία της κυβέρνησης τροφοδοτούν τις υπερβολικές αξιώσεις του ΔΝΤ.Έτσι, το κόστος της αποτυχημένης, δήθεν, “σκληρής” διαπραγμάτευσης εκτοξεύθηκε στα 5,4 + 3,6 δισ. ευρώ. Όλα αυτά είναι δική τους ευθύνη. Είναι ευθύνη Τσίπρα” τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα από αυτά δεν είναι αποδεκτό από τη Νέα Δημοκρατία

“Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες, ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα” δηλώνει ενώ διερωτάται αν ο κ. “Τσίπρας σκοπεύει, εκτός από τον αντιμνημονιακό του εαυτό, να “διαγράψει” και τη “συνιστώσα των 53” μαζί με τον υπουργό του των Οικονομικών».

Σχετικές ειδήσεις