ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στη Στεφανίδη

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στη Στεφανίδη

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής απέστειλε συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Οι διακρίσεις και οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου», έγραψε o πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανέφερε: «Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά! Μας έκανες υπερήφανους! Μπράβο Κατερίνα!».

Με την σειρά της, τα συγχαρητήρια της προς την Στεφανίδη για τη μεγάλη επιτυχία της, εξέφρασε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. «Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ και μάλιστα χρυσό! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Κατερίνα Στεφανίδη», έγραψε η κ. Γεννηματά σε ανάρτησή της στο twitter.

Τα συγχαρητήριά του στην Στεφανίδη για την επιτυχία της εξέφρασε και το Ποτάμι. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει : «Το μέγεθος της επιτυχίας της Κατερίνας Στεφανίδη είναι τόσο μεγάλο, ώστε τα πολλά λόγια είναι περιττά. Χάρισε στους Έλληνες ψυχική ανάταση και χαρά υψώνοντας τη χώρα 4.85 μέτρα πάνω από το έδαφος. Τρίτο χρυσό, ολική επαναφορά του ελληνικού στίβου, δικαίωση της σκληρής προσπάθειας της αθλήτριας μας. Την επιτυχία αυτή βαραίνει και η αθλητική παράδοση. Από το Ρουμπάνη στον Παπανικολάου μέχρι την Κατερίνα της καρδιάς όλων των Ελλήνων. Είμαστε σίγουροι πως την επιτυχία αυτή θα ακολουθήσουν στο μέλλον πολλοί άλλοι αθλητές μας. Αρκεί η πολιτεία να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης της προς τον ελληνικό αθλητισμό.Μπράβο Κατερίνα! Σ' ευχαριστούμε».

«Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή σου, που σε στηρίζει σε κάθε σου αγώνα εντός και εκτός στίβου. Η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι χρειάστηκε να συνδυάσεις σπουδές και προετοιμασία σε δύσκολες συνθήκες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια», αναφέρει το συγχαρητήριο μήνυμα που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Στεφανίδη.

Σχετικές ειδήσεις