ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος τρολάρει Καλογρίτσα κατόπιν εορτής

Ο Καμμένος τρολάρει Καλογρίτσα κατόπιν εορτής

Αφού μεθόδευσαν όλες τις διαδικασίες και «έχτισαν» το περιβάλλον εις τρόπον ώστε ο κουμπάρος και φίλος της κυβέρνησης να πάρει τηλεοπτική άδεια, τώρα όλοι... βγάζουν απ' έξω την ουρά τους.

Πρώτος και καλύτερος ο κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος αντί να καταθέσει τις αμφιβολίες του για τις τηλεοπτικές άδειες με θεσμικό τρόπο, επιλέγει να αστειεύεται με αναρτήσεις στα social media.

Ο υπουργός Άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος μην έχοντας την αίσθηση της θέσης του ή της πραγματικότητας και αντί να προβεί σε κάποια θεσμική ένσταση, όντας φυσικά και «επίτιμο» μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ, επέλεξε να σχολιάσει για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία-κουμπάρου του, με ένα χιουμοριστικό μήνυμα στο twitter γράφοντας : «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$» και συμπληρώνοντας το αστείο του με μια βουκολική… φωτογραφία.

kammenos kalogritsas

Ο υπουργός Άμυνας μάλλον έτσι αντιλαμβάνεται τον τρόπο δράσης για τις κατηγορίες που ο ίδιος είχε εξαπολύσει προς τον κουμπάρο του, κάνοντας λόγο για διανομή μαύρου χρήματος… με αστεία μέσω των social media και «στάχτη» στα μάτια του κόσμου με «γλυκανάλατη» κριτική κατόπιν εορτής.

Σχετικές ειδήσεις