ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: ΑΠΕ και Υπουργείο Εξωτερικών ζουν μέρες φθοράς και κακοδιοίκησης

Κουμουτσάκος: ΑΠΕ και Υπουργείο Εξωτερικών ζουν μέρες φθοράς και κακοδιοίκησης

Επικριτικός εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη (18/10/2016) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχετικά με τους χειρισμούς τόσο του Υπουργείου Εξωτερικών όσο και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σχετικά με τη χθεσινή απίστευτη γκάφα που έγινε στον απόηχο των δηλώσεων του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

«Το ΥΠΕΞ τοποθετήθηκε σε ανταπόκριση του ΑΠΕ χωρίς να έχει γίνει έλεγχος των όσων λέγονται από το Πρακτορείο. Περνάει μέρες φθοράς και κακοδιοίκησης το ΥΠΕΞ, όπως και το Πρακτορείο. Συγκεκριμένα, ζούμε τις πιο κομματικοποιημένες μέρες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Πλήττεται με αυτόν τον τρόπο ο ρόλος του πρακτορείου και αυτό πρέπει να αλλάξει», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha 989».

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «βλαπτικές και απαράδεκτες» τις δηλώσεις του κ. Ερντογάν και σημείωσε: «Παρακολουθούμε με πολύ αυξημένη προσοχή τις τοποθετήσεις του Τούρκου προέδρου, έχουμε ένα κρεσέντο δηλώσεων. Πρέπει να αξιολογούμε με σοβαρότητα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και όχι επιφανειακά. Ο Ερντογάν βιώνει την ισχύ στο εσωτερικό και ταυτόχρονα πιέσεις στο εξωτερικό. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί συλλογική ένταση».

Σχετικές ειδήσεις