ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ομπάμα: Ποια γυναίκα έκλεψε την καρδιά και το βλέμμα του Προέδρου των ΗΠΑ στο δείπνο

Επίσκεψη Ομπάμα: Ποια γυναίκα έκλεψε την καρδιά και το βλέμμα του Προέδρου των ΗΠΑ στο δείπνο

Επίσκεψη Ομπάμα: Ποια είναι η όμορφη κυρία που γοήτευσε τον Αμερικανό Πρόεδρο; Το τετ α τετ με τον Ομπάμα - Τι της είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ,Μπαράκ Ομπάμα.

Πίσω από τις λαμπερές δεξιώσεις και τους πολιτικούς λόγους, πολλές φορές συμβαίνουν και περιστατικά που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένα από αυτά τα περιστατικά - που ήταν ιδιαιτέρως θερμό και ρομαντικό - έλαβε χώρα μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και αιθέριας ύπαρξης η οποία βρισκόταν στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμή του Μπαράκ Ομπάμα.

obama deipnos 2

O πρόεδρος Ομπάμα θαμπώθηκε απο την ομορφιά των κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων και είναι φυσικό, αφού η λεβεντιά των κοριτσιών αναδεικνύονταν μεσα απο τις παραδοσιακές φορεσιές. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η γυναίκα όμως που έκανε τον εμπειρότατο επικοινωνιακά Μπάρακ Ομπάμα να χάσει την... ψυχραιμία του, ήταν άλλη.

Αυτόπτης μάρτυρας που παραβρέθηκε στο δείπνο μας έλεγε ότι το βλέμμα του Αμερικανού Προέδρου το κέρδισε μια αιθέρια ύπαρξη με καλογυμνασμένο κορμί.

Την ωρα που έμπαινε στην αίθουσα του δείπνου το μάτι του καρφώθηκε στην μια και μοναδική νεαρή κοπέλα που περίμενε στην είσοδο εξ αριστερών.

obama deipnos 3

Της χαμογέλασε και ενω την προσπέρασε γύρισε το βλέμμα του δυο φορες να την κοιτάξει.

Κατα τη διαρκεία του δείπνου κι ενώ ηταν αρκετά σκεφτικός, πολλές φορές κάρφωσε το βλέμμα του και φαινεται οτι μαγεύτηκε με την αέρινη παρουσια και ισχυρή φυσιογνωμία της νεαρής κοπέλας που πολλες φορες χρειάστηκε να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό η ίδια κι ετσι την πρόσεξε ιδιαιτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η μελαχροινή κοπέλα που μάλλον ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον των συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου, ήταν χαμογελαστή καθόλη τη διάρκεια της δεξίωσης, με στυλ ντυσίματος α λα Τζάκι Κένεντι το οποιο τόνιζε το αδύνατο σώμα της.

Οι ψηλές γόβες και τα καλλίγραμα πόδια της ήταν αρκετά για να συνεπάρουν τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ πολλές φορές φάνηκε να την αναζητά με το βλέμμα του στον χώρο του δείπνου.

Αλλωστε στις τετ α τετ συζητήσεις του την ωρα του φαγητού έδινε συγχαρητήρια στην ελληνική γυναικεία ομορφιά, ενώ ζήτησε να συγχαρεί προσωπικά και τις γραμματείς του πρωθυπουργού γεγονός που ενίσχυσε ακομη περισσότερο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος γοητεύτηκε ιδιαιτέρως...

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές φορές ο Μπάρακ Ομπάμα μπέρδεψε το ποτήρι του, με τα ποτήρια άλλων καλεσμένων.

Τι περιλαμβάνει το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ομπάμα

Να σημειώσουμε ότι από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης έχει κλείσει ο σταθμός του μετρό στην Ακρόπολη και θα παραμείνει κλειστός μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στον Ιερό Βράχο.

Να σημειωθεί ότι κλειστοί για όλη τη διάρκεια του ωραρίου τους θα παραμείνουν την Τετάρτη οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου).

Στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Αμερικανού προέδρου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Από τις 14:00 μέχρι και τις 16:00 το μεσημέρι δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού από και προς το αεροδρόμιο.

Το AirForce One αναμένεται να απογειωθεί από το Ελ. Βενιζέλος στις 15:30 για Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική απαγόρευση διαδηλώσεων ισχύει και σήμερα Τετάρτη ως εξής:

Από 06:00 ώρα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου μέχρι και ώρα 16:00 της ίδιας ημέρας, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας)-συνέχεια Νικολάου Γκύζη-δεξιά Εμμανουήλ Ροΐδη-συνέχεια Κεδρηνού-αριστερά Πανόρμου-αριστερά Κηφισίας-δεξιά Κατεχάκη-συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου-δεξιά Κοκκινοπούλου-συνέχεια Γκανογιάννη-συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου-συνέχεια Ούλωφ Πάλμε-συνέχεια Υμηττού-συνέχεια Ηλία Ηλιού-δεξιά Αμβροσίου Φραντζή-αριστερά Καλλιρρόης-συνέχεια Π. Τσαλδάρη-δεξιά Πειραιώς-δεξιά Ερμού-αριστερά Αγίων Ασωμάτων-δεξιά Ερμού-αριστερά Αιόλου-δεξιά Κολοκοτρώνη-συνέχεια Αμερικής-συνέχεια Λυκαβηττού-αριστερά Σόλωνος-δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας), καθώς και στη Λ. Αθηνάς (Βουλιαγμένη), στη Λ. Καραμανλή (Βουλιαγμένη), στη Λ. Απόλλωνος (Π. Φάληρο), στη Λ. Ποσειδώνος (από Γλυφάδα έως Π. Φάληρο), στη Λ. Συγγρού, στη Λ. Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, στο τμήμα της Αττικής Οδού από τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου έως το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε βάθος ακτίνας 100 μέτρων, και στις δύο πλευρές των δρόμων αυτών, καθώς και σε γέφυρες, ανισόπεδους κόμβους και διαβάσεις κατά μήκος τους, όπως και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Aπό 06:00 ώρα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου μέχρι και ώρα 16:00 της ίδιας ημέρας, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λ. Συγγρού (από τη συμβολή με την οδό Αχιλλέως)-δεξιά Λ. Ποσειδώνος-δεξιά Επαμεινώνδα-συνέχεια Λάμπρου Κατσώνη-δεξιά Αχιλλέως (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Συγγρού).

Παρά τα όσα διέρρευσαν από την ελληνική πλευρά για την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, οι περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι δηλώσεις συμπαράστασης του Μπαράκ Ομπάμα, ολίγον μπορούν να επηρεάσουν την αδιάλλακτη στάση των δανειστών και του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Διαβάστε την αποτίμηση του Newsbomb.gr για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα

Καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τις ουτοπικές προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης, τόσο για το χρέος, όσο βεβαίως και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Ομιλία Ομπάμα στην Αθήνα: Τι θα πει για το χρέος και την παγκοσμιοποίηση

Ιστορικής σημασίας για τον ίδιο και μόνον η ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ.

Μετά τις γενικολογίες και τα ευχολόγια του, ο κ. Ομπάμα θέλει να κάνει δηλώσεις φωτογραφιζόμενος με φόντο την Ακρόπολη και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει την τελευταία του ομιλία στο Ίδρυμα Νιάρχου.

Ο στόχος του είναι να κάνει την τελευταία του ομιλία από την Αθήνα, την κοιτίδα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας και να μιλήσει για τους κινδύνους της παγκοσμιοποίησης που ο ίδιος υπηρέτησε για δυο θητείες.

Την ίδια στιγμή στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν ισχυριζόμενοι ότι δήθεν η χώρα μας κέρδισε σημαντικό πλεονέκτημα από τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν δεσμεύτηκε για τίποτα.

Στην ομιλία του θα υπογραμμίσει τη σημασία της δημοκρατικής διακυβέρνησης και θα θίξει τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, τα οφέλη που έχει φέρει, αλλά και τις ανισότητες που έχει προκαλέσει και πρέπει να διορθωθούν.

Δείτε τι θα πει στην ομιλία του ο Μπάρακ Ομπάμα

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η περιοδεία του Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στάση που κράτησαν τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε εδώ τι έγραψε ο Γερμανικός Τύπος για την επίσκεψη Ομπάμα

Σχετικές ειδήσεις