ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαπραγμάτευση: «Κλειδώνει» η συμφωνία – Αρχίζει το... μασάζ!

Διαπραγμάτευση: «Κλειδώνει» η συμφωνία – Αρχίζει το... μασάζ!

Το... θρίλερ μιας ακόμα «σκληρής» διαπραγμάτευσης φαίνεται πως ολοκληρώνεται και σειρά παίρνει ο... λογαριασμός που θα κληθούν για μια ακόμη φορά να πληρώσουν οι πολίτες.

Πληροφορίες από Μαξίμου και υπουργείο Οικονομικών συγκλίνουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση.

Ήδη, σύμφωνα με πηγές της Ηρώδου Αττικού, ξεκινά άμεσα η διαδικασία νομοθέτησης των νέων μέτρων ώστε να φτάσουν στη Βουλή αμέσως μετά το «πράσινο φως» των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και υπουργοί είναι σε συνεχείς επαφές προκειμένου να προχωρήσουν το συντομότερο οι διαδικασίες νομοθέτησης των συμφωνηθέντων.

Αναβρασμός ωστόσο επικρατεί στην Κουμουνδούρου αλλά και στη Συγγρού όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ. Στο Μαξίμου, αν και εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές, ήδη έχουν ξεκινήσει το γνωστό «μασάζ» σε επίδοξους «αντάρτες».

Ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε συναγερμό και προσπαθούν να ενημερώσουν τους βουλευτές για τους όρους της συμφωνίας και τα νέα μέτρα που θα έρθουν.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώθηκε για σήμερα και θα συγκληθεί τις επόμενες ημέρες, όπως και η Κεντρική επιτροπή του κόμματος στην οποία θα λάβουν μέρος και οι βουλευτές.

Σχετικές ειδήσεις