ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Η χώρα έχει ανάγκη μια ισχυρή συμμαχία δυνάμεων

Παπανδρέου: Η χώρα έχει ανάγκη μια ισχυρή συμμαχία δυνάμεων

«Προϋπόθεση εξόδου από την κρίση»

Την ανάγκη διαμόρφωσης «μιας ισχυρής συμμαχίας κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που θα προτείνει και θα επιβάλει μία οραματική και μαζί αξιόπιστη και ρεαλιστική, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, απέναντι στη συντηρητική» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε ημερίδα του Δικτύου Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Παράλληλα πρέπει να επιβάλουμε –είπε- και την ικανοποίηση της μοναδικής προϋπόθεσης για την έξοδο από την κρίση και την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος -της συνεννόησης των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου».

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ σημείωσε ακόμη ότι «η συντηρητική δεξιά, αλλά και οι συντηρητικές επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εντείνουν τα αδιέξοδα. Κάθε μέρα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με μια απόδειξη αυτής της αλήθειας» και πως «έχουμε χρέος να εργαστούμε για να πάμε μπροστά με όρους αλήθειας. Κατανόησης, επιτέλους, του ελληνικού προβλήματος. Γιατί μόνον έτσι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Και πιστεύω βαθύτατα, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικές ειδήσεις