ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θα τα πούμε στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση - Να μάθει ο λαός την αλήθεια

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θα τα πούμε στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση - Να μάθει ο λαός την αλήθεια

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των επαφών του Πρωθυπουργού για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών σχετικά με τις αποφάσεις του Eurogroup και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των επαφών του Πρωθυπουργού για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών σχετικά με τις αποφάσεις τουEurogroupκαι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης. Για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως για την οικονομία θα υπάρξει η ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή, συνολικά και για τη διαπραγμάτευση, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

«Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ’ ιδίαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται (...) αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός κλείνει τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους ενημερώνει για τις αποφάσεις του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 15:00 ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Σχετικές ειδήσεις