ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Η κυβέρνηση συνθλίβει τους συνταξιούχους με το νόμο Κατρούγκαλου

Βρούτσης: Η κυβέρνηση συνθλίβει τους συνταξιούχους με το νόμο Κατρούγκαλου

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφορικά με το θέμα των συντάξεων εξαπολύει την Κυριακή (03/09/2017) ο Τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Αφορμή για την τοποθέτησή του στάθηκε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», σύμφωνα με τον οποίο, στο πλαίσιο του νόμου Κατρούγκαλου οι συνταξιούχοι καλούνται οι να επιστρέψουν ποσά, που έχουν εισπράξει ως προσωρινή σύνταξη.

«Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται οι ολέθριες επιπτώσεις του νόμου Κατρούγκαλου αναφορικά με το ύψος των συντάξεων. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε για πρώτη φορά σύνταξη 185 ευρώ. Σήμερα, οι αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποτελούν νέο σοκ για τους συνταξιούχους, οδηγώντας τους στο απόλυτο αδιέξοδο», σημειώνει ο «γαλάζιος» τομεάρχης.

Και προσθέτει: «Χιλιάδες πλέον συνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν ποσά, που έχουν εισπράξει ως προσωρινή σύνταξη. Αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες μειώσεις πάνω στις ήδη μειωμένες κατά 40% - σε σχέση με το 2014 – συντάξεις».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνθλίβει τους συνταξιούχους οι οποίοι χωρίς καμία ευθύνη πληρώνουν τα λάθη και την ανικανότητά της», καταλήγει ο Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις