ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο Μητσοτάκης δεν θα μπει στον πειρασμό των παροχών και του λαϊκισμού

Χατζηδάκης: Ο Μητσοτάκης δεν θα μπει στον πειρασμό των παροχών και του λαϊκισμού

Κωστής Χατζηδάκης | Ειδήσεις: Αιχμηρός ως προς την πολιτική της «ακατάσχετης παροχολογίας» που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε την Τετάρτη (06/09/2017) ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στην επικείμενη ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

«O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπει στον πειρασμό των παροχών και του λαϊκισμού, στη ΔΕΘ», δήλωσε με νόημα ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Υπογράμμισε πως θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη και στις νέες δουλειές, σημειώνοντας ότι είναι αλληλένδετα με την φορολογία και τις αλλαγές που έχει ήδη εξαγγείλει.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως για τη ΝΔ είναι «σημαντικό να μείνει στον δρόμο της αλήθειας», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι «το νέο μεγάλο ψέμα τους είναι ότι φεύγουμε από τα Μνημόνια».

Εξάλλου, σημείωσε ότι οι συμφωνίες με τους δανειστές «δεν είναι γραμμένες σε πέτρα» και σημείωσε πως η λύση για τη χώρα είναι «η εφαρμογή καλών ευρωπαϊκών πρακτικών», στο πρότυπο που λειτούργησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη στην Κύπρο.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις