ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκθετος ο Καμμένος: Με μετρητά πλήρωσε στο Λονδίνο – Δείτε την απόδειξη

Έκθετος ο Καμμένος: Με μετρητά πλήρωσε στο Λονδίνο – Δείτε την απόδειξη

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωνε στη Βουλή ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα, η απόδειξη τον διαψεύδει

Νέες αποκαλύψεις για τα καμώματα του υπουργού Άμυνας - Παρέμβαση Τσίπρα και παραίτηση ζητά η αντιπολίτευση

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο κ. Καμμένος πλήρωσε το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε με μετρητά, γεγονός που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και επιβεβαιώνει πως στο Κοινοβούλιο είπε ψέματα.

Μάλιστα στην απόδειξη των 2.642 λιρών, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Άμυνας, αλλά η διεύθυνση του Υπουργείου.

Τα νέα καμώματα του κυβερνητικού εταίρου, πυροδοτούν νέα πολιτική θύελλα, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε:

«Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!»

77

Άδωνις: Τι σκοπεύει να κάνει ο κ. Τσίπρας;

Παρέμβαση για το θέμα έγινε και από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κάνει λόγο για τα ψέματα που είπε ο υπουργός στην ολομέλεια και διατύπωσε μια σειρά από ερωτήματα:

1: Γιατί είπε ψέματα ενώπιον του Πρωθυπουργού και της Βουλής ο κ. Καμμένος προχθές; Τί είχε να κρύψει;

2: Πως βρήκε τόσα μετρητά (+3.000 ευρώ) εν μέσω capital controls ο πτωχός βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων του κ. Καμμένος; Αν τα πήρε από το λογαριασμό του μπορεί να αποδείξει τέτοια κίνηση χρημάτων;

3: Αν δεν είναι δικά του μήπως τα χρέωσε τελικά με κάποιο τρόπο στον έλληνα φορολογούμενο ή του τα πλήρωσε κάποιος άλλος και με Τί αντάλλαγμα;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό σημείωσε:

«Τι σκοπεύει να κάνει ο κ. Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο Υπουργός και συνεταίρος του όχι μόνον ζει ζωή χλιδής αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων; κυρίως Τι σκοπεύει να κάνει ο κύριος Αλέξης Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να τον εξαπατήσει με ψεύτικο χαρτί;

Σχετικές ειδήσεις