ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Πέραμος: Στα γραφεία της Περιφέρειας ο Μητσοτάκης

Νέα Πέραμος: Στα γραφεία της Περιφέρειας ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού επισκέφτηκε την Ελευσίνα και τιςπληγείσες περιοχές, αυτή την ώρα κατευθύνεται στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής.

Από λεπτό σε λεπτό, ο Κυριακός Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στις περιοχές που βρέθηκαν στο έλεος της θεομηνίας.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο, ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει αυτή την ώρα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 78 – Ελευσίνα) προκειμένου να ενημερωθεί για την «ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα». «Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ' όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν. Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων».

Σχετικές ειδήσεις