ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης για συνταξιούχους: Με τον ενωτικό αγώνα τους δείχνουν το δρόμο της ανατροπής

Λαφαζάνης για συνταξιούχους: Με τον ενωτικό αγώνα τους δείχνουν το δρόμο της ανατροπής

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε την Παρασκευή (15/12/2017) ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή του συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας οι συνταξιούχοι.

«Η φράση “σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν” είναι ίσως η μόνη που μπορεί να καταγράψει τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στους απόμαχους της δουλειάς», είπε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις κινητοποιήσεις.

«Η σημερινή μεγάλη ενωτική και αγωνιστική συγκέντρωση των συνταξιούχων αποτελεί μια ενωτική αγωνιστική απάντηση στις μνημονιακές επιλογές εξόντωσης των γηρατειών της χώρας μας. Ο συνταξιουχικός κόσμος δεν ξόφλησε όπως μπορεί να πιστεύει ο Τσίπρας και η παρέα του. Οι συνταξιούχοι της χώρας μπορεί να γίνουν ο μεγάλος μοχλός και η πιο "νεανική" και πρωτοπόρα δύναμη για μια μεγάλη ανατροπή στην χώρα, που θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα μνημόνια, τη νέα βαριά και αποικιακή κατοχή της χώρας και την λιτότητα», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Σήμερα οι συνταξιούχοι με την μεγάλη κινητοποίηση τους δίνουν το παράδειγμα στους εργαζόμενους και τη νεολαία και τους δείχνουν το δρόμο του κοινού αγώνα για μια νέα δίκαιη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική Ελλάδα», κατέληξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη