ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιμένει η Bild: Αυθεντικό το βίντεο με τη χειρονομία Βαρουφάκη

Επιμένει η Bild: Αυθεντικό το βίντεο με τη χειρονομία Βαρουφάκη

Στην αυθεντικότητα του βίντεο με τη χειρονομία του Γιάνη Βαρουφάκη επιμένει η γερμανική εφημερίδα Bild, με δημοσίευμά της που φέρει τον τίτλο «Αποκλειστικό της Bild – Η χειρονομία του Βαρουφάκη είναι πραγματική!».

«Πρόκειται για την πιο έντονη συζήτηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, των τελευταίων ετών», αναφέρει το δημοσίευμα που αναρτήθηκε μετά από τις αποκαλύψεις των συντελεστών του σατιρικού τηλεοπτικού σόου του ZDF, Neο Magazin Royale, οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι οι ίδιοι, με μοντάζ δημιούργησαν το επίμαχο βίντεο!

«Είναι η πιο έντονη συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης νεαρών έτος» γράφει η εφημερίδα που σημειώνει:

«Αποκλειστικά η Bild αποκαλύπτει ότι αυτό που ισχυρίζεται ο Μπέμερμαν (για το μονταρισμένο βίντεο) είναι ψευδές! Απλώς έκανε ότι μόνταρε τη στιγμή της χειρονομίας και όλα τα γερμανικά μέσα ξεγελάστηκαν. Η Bild σήμερα το μεσημέρι διαπίστωσε ότι το γερμανικό κανάλι ZDF (στο οποίο προβάλλεται η σατιρική εκπομπή) θα ανακοινώσει ότι η ιστορία με τη μονταρισμένη χειρονομία είναι ψεύτικη και έγινε για τις ανάγκες της σάτιρας. Στην πραγματικότητα θα το αποκάλυπτε ο ίδιος ο παρουσιαστής σήμερα το βράδυ αλλά το κανάλι αποφάσισε να το κάνει νωρίτερα», αναφέρει η Bild.

Πρόκειται φυσικά για την ίδια εφημερίδα που επιχείρησε να οργανώσει καμπάνια υπέρ του «Nein» για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, και ασφαλώς δέχθηκε σκληρή κριτική ακόμα και από τους ίδιους τους Γερμανούς...

Σχετικές ειδήσεις