ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αυτή είναι η γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου

Αυτή είναι η γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου

Δείτε τη γυναίκα που τον οδήγησε στο χωρισμό από την Άντα.

Μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για μια γυναίκα από την Ολλανδία που έκλεψε την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού.

Εδώ και εννέα περίπου μήνες δημοσιεύματα αναφέρονται στην Ολλανδέζα γυμνάστρια που γνώρισε τον κ. Παπανδρέου το καλοκαίρι του 2015 στη Σκιάθο.

Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της.

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά.

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι γυμνάστρια και ότι διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training.

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου, κατά το δημοσίευμα πάντα, επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο. Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Spirto.

Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

Το δημοσίευμα, πάντως, καταλήγει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να προχωρήσει στο τρίτο στεφάνι...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB

Σχετικές ειδήσεις