ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος τα … ψέλνει εντός και εκτός Βουλής και μικρής οθόνης! (video)

Ο Νίκος Νικολόπουλος τα … ψέλνει εντός και εκτός Βουλής και μικρής οθόνης! (video)

Μάλλον τώρα «ανακάλυψαν» κάποιοι στα ΜΜΕ, ότι ο Νίκος Νικολόπουλος,υπήρξε για πολλά χρόνια ψάλτης σε κεντρικούς Ναούς της Πάτρας.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα «ψέλνει» σε υψηλούς τόνους, στους εκάστοτε Κυβερνώντες, από το βήμα της Βουλής. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τους τα ψέλνει και από τηλεοράσεως.

Ως εκ τούτου το να τον «συλλάβει» ο φακός της τηλεόρασης να ψέλνει Πασχαλινούς ύμνους κα μάλιστα φορώντας ράσο, μπορεί να έγινε viral, αλλά για τους Πατρινούς είναι που το ζουν συχνά – πυκνά.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, υπήρξε παλιότερα και εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιεροψαλτών Ελλάδος, καθότι είναι και πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής

Αν ήταν το βίντεο από το Άγιο Όρος, όπου βρέθηκε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με τους δύο γιούς του Γιάννη και Ανδρέα, δεν παίρνουμε όρκο. Άλλωστε, δεν έχει και τόση σημασία!

Με την ευκαιρία ανατρέξαμε -γιατί δεν είναι και ευρέως γνωστό- στην προσωπική σελίδα και με έκπληξη διαβάσαμε ότι εκτός από τις πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τις Οικονομικές στην Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, τόλμησε και στα 40 του να εισαχτεί και να τελειώσει και την Θεολογική Σχολή Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις