ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Θέατρο και υποκρισία οι βολές κατά Δούρου

Σκουρλέτης: Θέατρο και υποκρισία οι βολές κατά Δούρου

«Θέατρο και υποκρισία αυτών που σκούζουν» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης την κριτική που ασκήθηκε στη Ρένα Δούρου, σχετικά με την κίνησή της να εγκρίνει την απόφαση Σγουρού, να ανατεθεί η καθαριότητα στην Περιφέρεια Αττικής σε ιδιωτική εταιρεία, χωρίς πρόσληψη των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ.

«Υπάρχει νόμος που απαγορεύει να γίνουν προσλήψεις», είπε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα το πρωί (29/10/2014) στον ΣΚΑΙ, ενώ για τη συνολική υπερψήφιση του προϋπολογισμού του προκατόχου της κ. Δούρου, Γιάννη Σγουρού, ανέφερε ότι δεν υπήρχε χρόνος για αλλαγές και ότι η κ. Δούρου θα προσπαθήσει «να δώσει το στίγμα της» το επόμενο διάστημα.

Αναφερόμενος στο απόθεμα 11,4 δισ. του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και τα σενάρια περί χρήσης του στην ευρωπαϊκή προληπτική γραμμή στήριξης που επιδιώκει η κυβέρνηση, σχολίασε πως τα χρήματα αυτά έχουν ήδη δοθεί στην Ελλάδα με βάση τα υφιστάμενα μνημόνια, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως πάει να δεχτεί νέους όρους για κεφάλαια για τα οποία ήδη έχουν γίνει θυσίες.

Σχετικές ειδήσεις