ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε καταστροφικό δρόμο από καπρίτσιο

Εκλογές 2015 - Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε καταστροφικό δρόμο από καπρίτσιο

Υπέρ των συνεργασιών με άλλα κόμματα εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρμαχος της συνεννόησης.

«Εμείς θέλουμε συνεργασίες, δεν είμαστε αλαζόνες», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», και συνέχισε: «Ο κ. Τσίπρας για προσωπικό καπρίτσιο, απ’ ότι φαίνεται, ή επειδή θέλει να δραπετεύσει, οδηγεί τη χώρα χωρίς καμία επιχειρηματολογία σε έναν καταστροφικό δρόμο. Αυτό, με υψηλούς τόνους, προσπάθησα να το αποτρέψω».

Τόνισε δε, ότι αν η ΝΔ αναδειχτεί πρώτο κόμμα των εκλογών, τότε θα μπορέσει να υπάρξει μια ευρύτατη συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε μια κυβέρνηση τετραετίας.

Την ίδια ώρα, εκτίμησε ότι η χώρα πρέπει να διαθέτει εθνικό σχέδιο για να μπορέσει να βγει από την κρίση και υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα ερμηνεύσει τη βούληση του ελληνικού λαού.

«Ποιους ευνόησαν οι πράξεις και οι παραλήψεις του στους επτά μήνες που πέρασαν», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Διατύπωσε δε την πεποίθηση ότι συγκρίνοντας το επτάμηνο της εφαρμοσμένης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στα οικονομικά, στο μεταναστευτικό, στην παιδεία, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην υγεία και στον πολιτισμό, οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Τέλος, ερωτηθείς για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι αμέσως μετά από τη συνάντησή τους, τόνισε ότι η ΛΑΕ και η ΝΔ έχουν ανάμεσά τους μια άβυσσο.

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι «η ύπαρξη πολιτικών διαφορών, δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε».

Σχετικές ειδήσεις