ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media Σκουρλέτης - Παππάς

Θεοδωράκης: Μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media Σκουρλέτης - Παππάς

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά κατά των κ.κ. Τσίπρα, Σκουρλέτη και Παππά, εξαπέλυσε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε μάλιστα τους τέως υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Παππά ως «μεγάλους διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media».

«Οι μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media, ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Παππάς, έχουν εξασφαλίσει μια τεράστια προβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα media», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν έγινε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, εννοώ τότε η μία και μοναδική αντιπαράθεση Αρχηγών μέσα στη Βουλή, υπήρχε μία εφημερίδα που τη φωτογραφίζουν ότι είναι στο πλευρό μας, που είχε εφτά σελίδες στον κ. Τσίπρα και για την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη έγραφε "ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέπτυξε τις συνήθεις απόψεις του”. Λοιπόν, επειδή είστε παλιοί δημοσιογράφοι, εγώ σας συνιστώ να ξεφυλλίσετε τις εφημερίδες αυτές που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκή, να δείτε αν υπάρχει το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι ο Τσίπρας, είναι τα στελέχη του Τσίπρα», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας, ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται: «Υπάρχουν κάποιοι που έχουν εμμονές εναντίον μου. Τους συμβουλεύω επειδή έχουμε ακόμη 15 μέρες, να αφήσουν τις εμμονές τους στην άκρη, γιατί μπορούμε κι εμείς να πετάμε εύκολα λάσπη. Δεν το κάνουμε».

«Επειδή τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών, στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα, θα παρακαλούσα κάποιους από την προεκλογική παρέα του ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν πολύ εάν θα ξαναεπιτεθούν στον Σταύρο Θεοδωράκη», κατέληξε.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Σχετικές ειδήσεις