ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Καραμανλής για τα παρατράγουδα στη Ν.Δ.!

Έξαλλος ο Καραμανλής για τα παρατράγουδα στη Ν.Δ.!

Η οργή ήταν η αντίδραση του ιστορικού ηγέτη της Ν.Δ. Κ. Καραμανλή όταν πληροφορήθηκε τα παρατράγουδα που συνέβησαν στην άκρως επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, όπου μετά την εντελώς εκτός ελέγχου παρέμβαση Μεϊμαράκη μόνο… ξύλο δεν έπεσε.

Συνέστησε στους δικούς του «να μη συμμετέχουν στις γελοιότητες»! - Τα «Γαλλικά» του Μεϊμαράκη σε Παπαμιμίκο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο πρώην πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε (από πρώτο χέρι…) για τις αθλιότητες που συνέβησαν εν εξάλλω καταστάσει συνέστησε σε στελέχη του κόμματος απ’ όλη την Ελλάδα τα οποία επικοινώνησαν μαζί του, να «μην συμμετέχουν σε αυτές τις γελοιότητες».

Επίσης επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με στελέχη που είναι κοντά του και τους διαμήνυσε ότι «το κόμμα δεν κινδυνεύει μόνο με γελοιοποίηση, αυτή έχει ήδη επέλθει, αλλά κινδυνεύει ακόμα και με διάσπαση»!

Όπως κατ’ αποκλειστικότητα σας έχουμε ενημερώσει, ο Κ. Καραμανλής ήδη εδώ και μέρες κάνει λόγο για «ευτελισμό της διαδικασίας» εκλογής νέου αρχηγού στη Ν.Δ., ενώ έχει μιλήσει σε συνεργάτες του για τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματος.

Επίσης, ενώ στηρίζει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, ωστόσο καταλογίζει στο σημερινό αρχηγό ευθύνες, διότι χωρίς να ζητήσει κανενός τη γνώμη δρομολόγησε διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου ενώ υπήρχε ήδη ομόφωνη απόφαση για συνέδριο και εκλογή αρχηγού την άνοιξη.

Γενικά ο Καραμανλής είναι απογοητευμένος και οργισμένος απ’ τις εξελίξεις και μάλιστα δεν αποκλείεται παρέμβασή του τις αμέσως επόμενες μέρες…

Το... ντου του Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης (13/10), όταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «εισέβαλε» στην αίθουσα όπου πραγματοποιούταν η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και απευθυνόμενος με φωνές στον εκπρόσωπό του, Θόδωρο Αμπατζόγλου, του είπε χαρακτηριστικά: «Θόδωρε, μάστα (μάζεψέ τα) να φύγουμε. Δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτή την παρωδία. Δεν θα μείνουμε εδώ να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία που εξευτελίζει τους Νεοδημοκράτες».

Ερωτηθείς για το «τι εννοεί», ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να απάντησε, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, όπως «αρχ...», «μαλ...», «μ@@@πανο» κατά των κυρίων Παπαμιμίκου και Τσιμάρα. Τους δύο αυτούς, όπως εξηγούσαν συνεργάτες του, θεωρεί υπεύθυνους για την τροπή που έχουν πάρει οι συζητήσεις στην ΚΕΦΕ.

«Τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν» ήταν ο ισχυρισμός του περιβάλλοντος Μεϊμαράκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊμαράκης, έκανε λόγο για γελοιοποίηση της διαδικασίας, στοχοποιώντας τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: «Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία με τις προδιαγραφές της διαδικασίας τώρα και να προκηρυχθεί άμεσα ο διεθνής διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει για τις εκλογές. Θα ζητήσω από τον Θόδωρο Αμπατζόγλου να αποχωρήσει άμεσα από την ΚΕΦΕ».

Σχετικές ειδήσεις