ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν έχει χρόνο πρέπει να αλλάξει τώρα

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν έχει χρόνο πρέπει να αλλάξει τώρα

Εάν εκλεγώ πρόεδρος η ΝΔ δεν θα έχει πια την ίδια ασφυκτικά αρχηγοκεντρική δομή διαμηνύει ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε συνέντευξή του στη Real News ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δυαρχίας με την πρότασή του να ορίσει δύο αντιπροέδρους στη ΝΔ, τονίζοντας πως οι θέσεις αντιπροέδρων προϋπήρχαν και προβλέπονται στο καταστατικό του κόμματος.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας λέει ότι η ΝΔ στις επόμενες εκλογές - που δεν θα αργήσουν - διεκδικεί την πρωθυπουργία και δεσμεύεται για μια νέα νοοτροπία στην παράταξη «κι ας έχω απέναντί μου συστήματα και μηχανισμούς», επισημαίνει.

«Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα συλλογικότητα μια νέα νοοτροπία όπου το εμείς και το μαζί δεν αποτελεί παραχώρηση αλλά την αναγκαία προϋπόθεση για ένα αποτελεσματικό τρόπο διακυβέρνησης», ξεκαθαρίζει.

«Πιστεύω ότι πολλά από τα λάθη του παρελθόντος έχουν τη ρίζα τους στο μοντέλο ο πρόεδρος και οι άνθρωποί του. Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα συλλογικότητα μια νέα νοοτροπία όπου το εμείς και το μαζί δεν αποτελεί παραχώρηση αλλά την αναγκαία προϋπόθεση για ένα αποτελεσματικό τρόπο διακυβέρνησης».

Η όποια κριτική ασκώ αφορά στη διόρθωση και τη μη επανάληψη λαθών και δεν ακυρώνει ότι η κυβέρνησή μας παρέδωσε τη χώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αναφέρει.

Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η παραγωγή πλούτου, αλλιώς θα αναδιανέμουμε μόνο τη φτώχεια μας καταλήγει ο κος Τζιτζικώστας.

Σχετικές ειδήσεις