ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΝΔ - Πλακιωτάκης: Θα εκλεγούν οι πιο άξιοι και το κόμμα θα βγει ενωμένο και δυνατό

Συνέδριο ΝΔ - Πλακιωτάκης: Θα εκλεγούν οι πιο άξιοι και το κόμμα θα βγει ενωμένο και δυνατό

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής (03/04/2016) ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπηρεσιακός πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, στις εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, καθώς και των Προέδρων - Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ).

«Σήμερα θα εκλεγούν οι πιο άξιοι και ότι από αυτή τη διαδικασία η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή», δήλωσε ο Γ. Πλακιωτάκης.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Η διαδικασία για την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ και την ανάδειξή της σε ένα αξιόπιστο, ισχυρό και σύγχρονο φιλοευρωπαϊκό φορέα, σήμερα λαμβάνει σάρκα και οστά.

Σήμερα ψηφίζουμε για την ανάδειξη των στελεχών της παράταξης που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

Τα στελέχη εκείνα, που με τη δράση και το έργο τους θα συμβάλλουν, ώστε το όραμα και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να γίνει πραγματικότητα.

Η μαζική προσέλευση των μελών και στελεχών του κόμματος στη σημερινή ψηφοφορία διασφαλίζει την ομαλή πορεία της παράταξής μας, στο μέλλον.

Είμαι βέβαιος, ότι σήμερα θα εκλεγούν οι πιο άξιοι και ότι από αυτή τη διαδικασία η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή».

Σχετικές ειδήσεις