ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα, εάν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα!

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα, εάν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα!

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματοςΚυριάκος Μητσοτάκης.

«Κύριε Τσίπρα, εάν αναζητείτε οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα! Δεν θα σας επιτρέψουμε να οδηγήσετε την Ελλάδα στο περιθώριο της Ευρώπης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Πρέπει να πείσουμε ως ΝΔ ότι υπάρχει εναλλακτικός δρόμος και πηγαίνουμε πιο πέρα από τις δεσμεύσεις των Μνημονίων. Εμείς δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι πιστεύουμε στη δύναμη της ελεύθερης οικονομίας. Ξέρουμε πώς να μιλήσουμε για επιχειρηματικότητα, ξέρουμε πώς να προσελκύσουμε επενδύσεις, πιστεύουμε στην αξιοκρατία και την αριστεία», επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος έκανε άνοιγμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να συμπαραταχθούν με τη ΝΔ. «Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πολίτες μας βλέπουν ακόμη και τώρα με καχυποψία. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ΝΔ είναι δύναμη αλλαγής. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και το ξέρουμε όλοι», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικές ειδήσεις