ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η υποψηφιότητα Καμίνη δείχνει τη δυναμική της Κεντροαριστεράς

Γεννηματά: Η υποψηφιότητα Καμίνη δείχνει τη δυναμική της Κεντροαριστεράς

«Ο κύβος ερρίφθη. Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της στην την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», χαρακτηρίζοντας καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα του δημάρχου ΑθηναίωνΓιώργου Καμίνη.

«Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά. Το πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας για τη νέα αλλαγή», λέει η κυρία Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό το χώρο οφείλουν να ανταποκριθούν. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης, οι εξελίξεις τρέχουν, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις».

Υποστηρίζει ότι «όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Δημοκρατική Παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι αυτό πρέπει να γίνει «στη λογική του μεγάλου του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις