ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισηγήσεις στον Γιώργο για διαγραφή Χρυσοχοΐδη

Εισηγήσεις στον Γιώργο για διαγραφή Χρυσοχοΐδη

Ενώ ο ΓΑΠ αναμένεται από σήμερα και στο... χαλαρό να επανακάμψει στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μια εισήγηση σοβαρή φαίνεται ότι τον περιμένει στην Ιπποκράτους, μόλις επιστρέψει στο γραφείο του.

Η εισήγηση-πρόταση αφορά στη διαγραφή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη απ' την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, λόγω των δηλώσεων αμφισβήτησης που κάνει τις τελευταίες μέρες και κυρίως λόγω της - επαναλαμβανόμενης - αποκάλυψής του, ότι ψήφισε το Mνημόνιο χωρίς να το έχει διαβάσει, ότι αναγκάστηκε να το ψηφίσει με το πιστόλι στον κρόταφο κλπ!

Εισηγητές της εν λόγω πρότασης, ο γραμματέας Μιχ. Καρχιμάκης και άλλα στελέχη του στενού του επιτελείου.

Προφανώς όσοι εισηγούνται την απομάκρυνση Χρυσοχοΐδη απ' την πράσινη Κ.Ο. ποντάρουν και στην οργή του ΓΑΠ εναντίον του, όπως τους μεταφέρθηκε τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες απ' την... Κόστα Ρίκα, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέρασε μερικές ειδυλλιακές μέρες.

Απομένει να δούμε, τι θα κάνει τελικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb σήμερα το πρωί σταμάτησε η συλλογή υπογραφών από βουλευτές σε κείμενο, με το οποίο ζητούνταν η άμεση σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εκλέξει νέο πρόεδρο!

Το κείμενο διακινούσε η βουλευτής Χίου Ε. Τσουρή. Ωστόσο οι υπογραφές που είχαν συλλεγεί ήταν λίγες, αφού οι προσκείμενοι στο Βενιζέλο βουλευτές αρνήθηκαν να υπογράψουν.

Οπότε και μετά από παρέμβαση του Χρ. Πρωτόπαπα η πρωτοβουλία αυτή σταμάτησε...