ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανοιχτές οι πόρτες για όσους ψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους»

«Ανοιχτές οι πόρτες για όσους ψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους»

Άνοιξε και επισήμως ο δρόμος της επιστροφής των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ, όπως προκύπτει από συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική ραδιοφωνία ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει το πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο είναι δυνατή η επανένταξη των βουλευτών που είχαν διαφορετική τοποθέτηση στο μείζον ζήτημα του δεύτερου Προγράμματος. Το πλαίσιο αυτό έλεγε ότι θα πρέπει να συμπορευθούν με τη στάση της ΝΔ στους εφαρμοστικούς νόμους. Η προϋπόθεση αυτή ικανοποιήθηκε από πέντε συναδέλφους που είχαν διαφοροποιηθεί στην πρώτη ψηφοφορία και νομίζω ότι ανοίγει ο δρόμος για να επανενταχθούν στη ΝΔ», σημείωσε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ο κος Χαρακόπουλος χαρακτήρισε εφικτό στόχο την αυτοδυναμία, παρατήρησε πως ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αντιμετωπίζεται όλο και περισσότερο από τους ευρωπαίους αξιωματούχους ως ο αυριανός πρωθυπουργός ενώ με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις των Ευρωπαίων σημειώσε πως αντί να ενοχλούμαστε για τις προκλητικές και προσβλητικές πολλές φορές πράγματι δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων καλό είναι να μη δίνουμε δικαίωμα για προσβλητικές αναφορές.