ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Μεθοδευμένη η σύλληψη Τσοχατζόπουλου

Παπαρήγα: Μεθοδευμένη η σύλληψη Τσοχατζόπουλου

«Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν μεθοδευμένη με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου προκειμένου να αλλάξει η ατζέντα συζήτησης» εκτιμά η Α. Παπαρήγα.

«Καμία έκπληξη. Είχε προετοιμαστεί το έδαφος. Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε πει ότι το σύστημα δε θα διστάσει να στείλει και στη φυλακή κάποια στελέχη τα οποία έχουν περάσει στην ιστορία. Δεν ξεπλένει σε τίποτα και τη διαφανή πολιτική του συστήματος και την αδιαφάνεια που υπάρχει από κάτω», τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

Ερωτηθείσα γιατί η Αριστερά δεν καταλήγει σε μια κοινή πρόταση προκειμένου να παίξει ένα πιο αποφασιστικό ρόλο, η κ. Παπαρήγα απάντησε ότι είναι κρίσιμες οι διαφορές του ΚΚΕ με τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς για το αύριο. «Ο λαός δεν πρέπει να θέλει μία κυβέρνηση όπου άλλα λέει η ΔΗΜΑΡ, άλλα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει ο Καμμένος, άλλα λέει το ΚΚΕ», επεσήμανε.

Τέλος, η γ.γ. του ΚΚΕ επανέλαβε τη στήριξή της στην απεργία της ΠΝΟ σημειώνοντας: «Ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας και του καπιταλισμού δεν υπάρχει απεργία που κάνει ένας κλάδος και δεν λένε ότι στρέφεται εναντίον του άλλου. Ενιαία επίθεση δέχεται ο λαός. Ενιαία απάντηση πρέπει να δώσει».