ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η κόντρα Βαρεμένου – Καραμανλή – Νέος κύκλος σφοδρής αντιπαράθεσης

Συνεχίζεται η κόντρα Βαρεμένου – Καραμανλή – Νέος κύκλος σφοδρής αντιπαράθεσης
Glomex

Γιώργος Βαρεμένος και Άννα Καραμανλή ήταν από τα πρόσωπα της εβδομάδας που πέρασε, λόγω του μεταξύ τους επεισοδίου στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής. Τι απαντούν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το συμβάν.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, για το συμβάν ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικρίθηκε για την ακραία συμπεριφορά του, να πάρει βίαια από τα χέρια της βουλευτού της κυβέρνησης ένα χαρτί, που απεικόνιζε τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει στο θέατρο χαμογελαστό την ημέρα της κηδείας του υποσμηναγού Τουρούτσικα, ακόμα και από την ίδια την Κουμμουνδούρου.

Η κυβέρνηση εξέδωσε ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση για το θέμα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει πως δεν έπρεπε ο κ. Βαρεμένος να απαντήσει με ακραία συμπεριφορά σε μια ακραία πρόκληση από πλευράς της κ. Καραμανλή. Αμφότεροι το Σάββατο (4/2) φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha.

Η Άννα Καραμανλή έκανε λόγο για βιαιοπραγία από πλευράς του Γιώργου Βαρεμένου, τη στιγμή που όπως ανέφερε η ίδια προσπαθούσε να κάνει μια πολιτική αντιπαράθεση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος, υποστήριξε πως οι οριακές καταστάσεις οδηγούν σε οριακές συμπεριφορές.