MEDIA

Άγριος καβγάς Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή on air - Της άρπαξε το χαρτί από τα χέρια

Άγριος καβγάς Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή on air - Της άρπαξε το χαρτί από τα χέρια
Glomex

Το περιστατικό συνέβη με αφορμή το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σε θεατρική παράσταση την ημέρα που έγινε γνωστή η πτώση του Phantom.

«Άναψαν τα αίματα» στο πλατό του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (2/2) μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον Τσίπρα που πήγε σε παράσταση ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom.

Η Άννα Καραμανλή μετά από την έντονη συζήτηση που είχε με τον κ. Βαρεμένο έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πάει σε θεατρική παράσταση. Μάλιστα, η βουλευτής καυτηρίασε το γεγονός τονίζοντας ότι «αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα».

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή.

Ο Γιώργος Βαρεμένος από την άλλη ενοχλημένος απάντησε και άρπαξε τη φωτογραφία που κρατούσε η κα Καραμανλή από τα χέρια της, τσαλακώνοντάς την. «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» είπε ο κ. Βαρεμένος προτού αρπάξει το χαρτί.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής αντέδρασαν με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει χαρακτηριστικά: «Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα.»

Τότε ο κ. Βαρεμένος απάντησε: «Δεν μπορώ τις αθλιότητες.»

Τέλος, αφού έπεσαν οι τόνοι, ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του.