ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τον Βαρεμένο για το on air επεισόδιο - Θέλει «συγγνώμη» και από την Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τον Βαρεμένο για το on air επεισόδιο - Θέλει «συγγνώμη» και από την Καραμανλή

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την κίνηση του Γιώργου Βαρεμένου να «αρπάξει» το χαρτί που κρατούσε στα χέρια της η βουλευτής της ΝΔ,  Άννα Καραμανλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βουλευτή του, Γιώργο Βαρεμένο για την κίνηση να αρπάξει το χαρτί που κρατούσε στα χέρια της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

Παράλληλα όμως απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη και η Άννα Καραμανλή για την «απαράδεκτη πρόκληση» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος. Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι' αυτό.

Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης. Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!»

Άναψαν τα αίματα στον ΣΚΑΪ

«Άναψαν τα αίματα» στο πλατό του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (2/2) μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον Τσίπρα που πήγε σε παράσταση ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom.

Η Άννα Καραμανλή μετά από την έντονη συζήτηση που είχε με τον κ. Βαρεμένο έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πάει σε θεατρική παράσταση. Μάλιστα, η βουλευτής καυτηρίασε το γεγονός τονίζοντας ότι «αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα».

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή.

Σχετικές ειδήσεις

Άγριος καβγάς Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή on air - Της άρπαξε το χαρτί από τα χέρια