ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στη «σκιά» των αποχωρήσεων συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία (εικόνες)

ΣΥΡΙΖΑ: Στη «σκιά» των αποχωρήσεων συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία (εικόνες)
EUROKINISSI.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τη «σκιά» της αποχώρησης της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά την αποχώρηση της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου. Όπως είναι φυσικό, η ανεξαρτητοποίηση των εννέα βουλευτών, η διάσπαση του κόμματος και ο σχηματισμός της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας αναμένεται να φέρουν ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό.

Αυτήν την ώρα, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου. Δεδομένο θεωρείται ότι θα ανακοινωθεί η νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης, πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει από τους βουλευτές που αποχώρησαν, να παραδώσουν τις έδρες. Όπως είχε κάνει, άλλωστε και μετά την αποχώρηση Τσακαλώτου και Πέρκα.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να συζητηθούν ο προγραμματισμός του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας την επόμενη περίοδο και η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου.

Όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα, ο πρώην Υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, δεν συμμετάσχει στη συνεδρίαση, αφού τις τελευταίες ημέρες, έχει έλθει ουκ ολίγες φορές σε σύγκρουση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των στελεχών του κόμματος και του Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, πριν από την έναρξη της Πολιτικής Γραμματείας.

Σχετικές ειδήσεις